Avis

8.6

Le parc de vacances Bergresort Winterberg obtient une moyenne de 8,6

Nous attachons une grande importance à l'expérience de vacances et aux commentaires de nos hôtes. C'est pourquoi nous ne montrons que les avis d'hôtes vérifiés qui ont réservé et séjourné chez nous. Ils nous ont donné leur autorisation écrite pour ce faire et n'ont été pas rémunérés. Les avis ne sont en aucun cas influencés. Les avis notés 6 ou moins sont traités manuellement et pourvus d'une réponse. C'est ainsi que nous continuons à améliorer nos services. La note moyenne est calculée à partir de 224 avis.

  • Séjour dans l'ensemble
    8.5
  • Accessibilité pour les enfants
    7.5
  • Entretien
    8.1
  • Nettoyage
    8.3
  • Hébergement de vacances
    8.2
  • Hospitalité
    8.4

Voir 224 commentaires

Filtrer les avis
Nom: Verifizierten Gäste
Date: 23 juillet 2024
Wir waren soweit sehr zufrieden. Freuen uns auf den nächsten Besuch bei Euch
  • Séjour dans l'ensemble
    9.0
  • Entretien
    9.0
  • Nettoyage
    9.0
  • Hébergement de vacances
    9.0
  • Hospitalité
    9.0
9
Nom: Geverifieerde gast
Date: 19 juillet 2024
Hadden minder verwacht. Zeker onze eerdere ervaringen met roompot. Was echt super schoon!!!!
9
Nom: Geverifieerde gast
Date: 16 juillet 2024
3 weken Berghotel Winterberg Het is een mooi appartement. Gunstig gelegen.t.o.v. openbaar vervoer,supermarkten en het centrum van Winterberg.De Sauerlandkaart om met de bus te reizen hebben we veel gebruikt.Na een melding dat de Ned. tv. het niet deed,kwam er dezelfde dag nog iemand om het te regelen.Vervelend waren wel de talloze slakken die rondom het appartement kropen en zelfs soms in de hal en binnen.
8
Nom: Rosa
Date: 16 juillet 2024
Winterberg Fijne vakantie bestemming als je actief bezig wilt zijn en je hond mee wilt nemen.
7
Nom: Gerard
Date: 6 juillet 2024
Prima app in winterberg Erg mooi en groot appartement met idem balkon, alles er op en er aan, misschien enig min punt de wasmachine stond beneden en voor 1 wasbeurt €4-, en ik zou graag horren zien, ik woon zelf ook in een app. en alle ramen en deuren hebben horren we hebben een hekel aan vliegen dan wel muggen.
9
Nom: H. Boon
Date: 5 juillet 2024
  • Séjour dans l'ensemble
    9.0
  • Entretien
    9.0
  • Nettoyage
    9.0
  • Hébergement de vacances
    9.0
  • Hospitalité
    9.0
9
Nom: Coen
Date: 2 juillet 2024
Heerlijk genoten van verblijf op Bergresort Winterberg. Wij waren voor de tweede keer op Bergresort Winterberg, net als de eerste keer zeer goed bevallen. Het appartement was bij aankomst keurig netjes schoongemaakt en er waren geen gebreken. We hebben een kleine opmerking om het verblijf nog prettiger te maken en dat is kussens voor de tuinstoelen en een kleinere koekenpan in de keuken en een klok in de woonkamer. Verder ligt de accommodatie op een goede locatie aan de rand van Winterberg en op nog géén 10 minuten loopafstand van het centrum wat voor ons perfect was zodat je na een dagje weg bij terugkomst lekker kon relaxen op het resort. Al bij al weer heerlijk genoten van Bergresort Winterberg.
9
Nom: Geverifieerde gast
Date: 3 juillet 2024
Een mooi en schoon appartement. Gunstig gelegen bij wandelgebied.
  • Séjour dans l'ensemble
    9.0
  • Entretien
    9.0
  • Nettoyage
    10.0
  • Hébergement de vacances
    9.0
  • Hospitalité
    8.0
9
Nom: Erwin
Date: 1 juillet 2024
Mooi verblijd in rustige omgeving Fijne week gehad in een mooi appartement in een fijne omgeving.
9
Nom: Gerard B
Date: 30 juin 2024
Mooi Bergresort in Winterberg Het appartement was heel schoon, compleet ingericht alles wat je thuis ook hebt een dikke 10
10
Nom: Geverifieerde gast
Date: 29 juin 2024
  • Séjour dans l'ensemble
    10.0
  • Entretien
    10.0
  • Nettoyage
    10.0
  • Hébergement de vacances
    10.0
  • Hospitalité
    10.0
10
Nom: Philipp Schoonderbeek
Date: 28 juin 2024
Geweldige ligging complete inventaris en zeer schoon. Van Egmond uitstekende service. Vaatwasser was defect en dit werd uiterst snel opgelost!
  • Séjour dans l'ensemble
    10.0
  • Entretien
    10.0
  • Nettoyage
    10.0
  • Hébergement de vacances
    10.0
  • Hospitalité
    10.0
10
Nom: ERic
Date: 25 juin 2024
Top Was fijn en erg genoten omgeving en appartement
10
Nom: Ab
Date: 21 juin 2024
Zeer te vreden en aan te bevelen. Ziet er prachtig en schoon uit en mooie ligging. Zeer vriendelijke huismeester en schoonmakers. Zeer behulpzaam.
10
Nom: Geverifieerde gast
Date: 16 juin 2024
Een mooi verblijf. Ik ben er eerder geweest en als heel goed ervaren. Ik ben tevreden en heb mij kostelijk vermaakt.
8
Nom: Melanie
Date: 6 juin 2024
Bike Festival in Winterberg Sehr schöner, ruhiger Aufenthalt
10
Nom: Verifizierten Gäste
Date: 3 juin 2024
Toller Kurzurlaub :) als Familie Es wäre schön gewesen, wenn die Terrasse überdacht wäre. Sonst alles super. Gut gefallen hat uns der Schlüsselkasten.
10
Nom: Geverifieerde gast
Date: 18 mai 2024
Prachtig appartement een echte aanrader ,we komen terug We waren in februari even mogen kijken in dit appartement wat een prachtig uitzicht. Mooi appartement maar een tip : Koelkast heeft zijn beste tijd gehad. Vaatwasmachine heeft zijn beste tijd gehad. De matrassen hebben zijn beste tijd gehad. De behulpzame Lionel echt prima kerel als er iets is komt gelijk en denk mee aan oplossingen. Een aanwinst voor winterberg appartement. Dikke 10 verdiend Lionel We komen zeker terug.
10
Nom: Marlein
Date: 16 mai 2024
Heerlijk vakantie in Bergresort Winterberg Het is een mooi gelegen appartementencomplex dicht bij het centrum van Winterberg. Het appartement is ruim en erg netjes. Voorzien van alles dat je nodig hebt. Een uitgebreide inventaris in de keuken. Heerlijk terras op het zuiden met fraai uitzicht. De slechts 7 appartementen per gebouw maken dat dit resort een rustige plek is. Ook het ‘ontbreken’ van allerlei faciliteiten draagt juist bij aan de rust. De informatie vooraf die we van de beheerder hebben ontvangen waren keurig, uitgebreid en compleet.
8
Nom: Ien
Date: 4 mai 2024
Bergresort Winterberg Geweldig appartement wat heel schoon was en gezellig en smaakvol was ingericht. Het Bergresort team Egmond was goed te bereiken en gaf veel tips en service ! Heerlijke week gehad en voor herhaling vatbaar!
10
Nom: Maria
Date: 3 mai 2024
Zeer tevreden Mooi en net appartement. Duidelijke informatie op de mail bij aankomst
10
Nom: Geverifieerde gast
Date: 4 avril 2024
De appartementen waren erg gehorig.
7
Nom: Geverifieerde gast
Date: 4 avril 2024
Compleet huisje, goede bedden, fijn dat er een buitenruimte was die genoeg privacy had, keukeninventaris meer dan goed. Netjes en schoon. Voor kinderen niets te doen maar aangezien onze zoon zich prima zelf vermaakt was dit geen probleem.
9
Nom: Geverifieerde gast
Date: 3 avril 2024
Voor herhaling vatbaar Mooi verblijf helemaal bovenin. Mooi groot balkon met een prachtig uitzicht. Ruim verblijf. Enige nadeel dat er geen apart toilet is. Bedden goed, douche aan de kleine kant.
10
Nom: Geverifieerde gast
Date: 3 avril 2024
Super appartement! Super appartement voor 8 personen. We kregen een extra parkeerplek voor de 2e auto. Super geholpen door Lionel, wat een zeer vriendelijk en nette jongeman. Alles was aanwezig van spelletjes tot leesboeken. Zeer tevreden!
10
Nom: Geverifieerde gast
Date: 24 juin 2024
Groot appartement met gunstige ligging t.o.v. het centrum van Winterberg en supermarkt met mooi uitzicht.
  • Séjour dans l'ensemble
    8.0
  • Entretien
    7.0
  • Nettoyage
    7.0
  • Hébergement de vacances
    8.0
  • Hospitalité
    7.0
8
Nom: Donna de Jong
Date: 17 juin 2024
  • Séjour dans l'ensemble
    8.0
  • Entretien
    9.0
  • Nettoyage
    6.0
  • Hébergement de vacances
    8.0
  • Hospitalité
    10.0
8
Nom: Geverifieerde gast
Date: 14 juin 2024
Het appartement was verrassend groot en mooi. Alles wat je nodig heb was er. Zowel in de keuken als in de rest van het appartement. Heb niets gemist. Wij houden niet van parken met van alles er op en er aan. Er is op het park zelf niets voor bv kinderen. Maar dat is voor ons geen probleem. Wat wel evt handigs dat er onderin de kelder een wasmachine en droger staat tegen een kleine vergoeding. In Winterbergzelf is voldoende te doen. Fijne supermarkt in de buurt. We konden ook leuk buiten zitten en de weg waaraan het appartement staat is erg rustig. Kortom het was gewoon goed!!!
  • Séjour dans l'ensemble
    9.0
  • Entretien
    10.0
  • Nettoyage
    10.0
  • Hébergement de vacances
    10.0
  • Hospitalité
    9.0
9
Nom: Geert B
Date: 31 mai 2024
Leuk verblijf annex terras.
  • Séjour dans l'ensemble
    9.0
  • Entretien
    8.0
  • Nettoyage
    8.0
  • Hébergement de vacances
    8.0
  • Hospitalité
    8.0
9
Nom: Geverifieerde gast
Date: 28 mai 2024
  • Séjour dans l'ensemble
    8.0
  • Entretien
    7.0
  • Nettoyage
    8.0
  • Hébergement de vacances
    8.0
  • Hospitalité
    8.0
8

Le prix total que vous voyez est pour deux personnes, tous frais additionnels obligatoires compris. Vous trouverez davantage d'informations dans la fenêtre contextuelle sur le prix. Nous ne pouvons afficher votre prix final qu'après avoir saisi votre groupe de voyage spécifique. Aucun droit ne peut être dérivé des prix, horaires et informations indiqués.

  • Garantie de modification jusqu'à 28 jours
  • Flexibilité de paiement
  • Annulation gratuite dans les 14 jours

Garantie de modification

jusqu'à 28 jours

Vos plans ont changé ? Pas de problème, vous pouvez gratuitement modifier votre réservation jusqu'à 28 jours avant votre arrivée.

Flexibilité

de paiement

Payer en plusieurs fois sans frais ? Nous n'y voyons pas d'objection ! Le premier paiement s'effectue dans les 15 jours suivant la réservation, et le montant restant est dû au plus tard 8 semaines avant votre arrivée.

Annulation gratuite

dans les 14 jours

Ceci s'applique aux réservations dont la date d'arrivée est au moins 30 jours après la date de réservation. Vous pouvez annuler facilement via My Roompot. Vous avez réservé une chambre de dernière minute avec arrivée dans les 30 jours ? Ou vous souhaitez annuler après 14 jours ? Dans ce cas, nos tarifs d'annulation habituels s'appliquent.