Avis

8.3

Le parc de vacances Vallée Les Etoiles obtient une moyenne de 8,3

Nous attachons une grande importance à l'expérience de vacances et aux commentaires de nos hôtes. C'est pourquoi nous ne montrons que les avis d'hôtes vérifiés qui ont réservé et séjourné chez nous. Ils nous ont donné leur autorisation écrite pour ce faire et n'ont été pas rémunérés. Les avis ne sont en aucun cas influencés. Les avis notés 6 ou moins sont traités manuellement et pourvus d'une réponse. C'est ainsi que nous continuons à améliorer nos services. La note moyenne est calculée à partir de 41 avis.

  • Séjour dans l'ensemble
    8.3
  • Hébergement de vacances
    8.0

Voir 41 commentaires

Filtrer les avis
Nom: Geverifieerde gast
Date: 8 juin 2024
Leuk park alleen hier en daar wat mankementen ......hondenhek was kapot .
  • Séjour dans l'ensemble
    7.0
  • Hébergement de vacances
    7.0
7
Nom: Geverifieerde gast
Date: 13 mai 2024
Mooie ligging , netjes en schoon , alleen jammer dat er geen winkeltje is voor boodschappen
  • Séjour dans l'ensemble
    8.0
  • Hébergement de vacances
    10.0
8
Nom: Geverifieerde gast
Date: 5 avril 2024
Mooie locatie, huisjes liggen mooi op een heuvel. Vriendelijk personeel.
  • Séjour dans l'ensemble
    9.0
  • Hébergement de vacances
    9.0
9
Nom: Geverifieerde gast
Date: 23 février 2024
Super leuke bestemming. Goede locatie om leuke activiteiten te ondernemen. Prima huisje, leuk restaurant. Klein zwembad voor de kids. Enige wat ik mis op het park is een supermark. Want enige in de buurt is de spar. Maar te duur en heel weinig producten.
  • Séjour dans l'ensemble
    8.0
  • Hébergement de vacances
    8.0
8
Nom: Marieke Uzeel
Date: 16 février 2024
Heel fijn! Gezellig!
  • Séjour dans l'ensemble
    10.0
  • Hébergement de vacances
    10.0
10
Nom: Yolanda Yolanda-Willekens@hotmail.Com
Date: 15 janvier 2024
Het was in orde , goed gelegen ,goede opvangt plus info
  • Séjour dans l'ensemble
    8.0
  • Hébergement de vacances
    9.0
8
Nom: Geverifieerde gast
Date: 6 janvier 2024
Ik mis een receptie en winkel, een gezellig restaurant en Meer faciliteiten bij het zwembad. Het is allemaal eenvoudig maar best een gezellig park. Zal in de zomer prachtig zijn, want onze auto zat vast in de modder, maar deze periode was ook erg nat.
  • Séjour dans l'ensemble
    7.0
  • Hébergement de vacances
    7.0
7
Nom: Geverifieerde gast
Date: 6 janvier 2024
  • Séjour dans l'ensemble
    8.0
  • Hébergement de vacances
    8.0
8
Nom: Twisk
Date: 5 janvier 2024
Wij hebben met ons gezin van maandag tot vrijdag op dit park geweest en hebben een toptijd gehad! Het huisje was erg ruim, en door de ligging had het voldoende privacy. Onze kinderen waren erg blij met het zwembad, ook het restaurant was prima. Wijk komen zeker terug!
  • Séjour dans l'ensemble
    9.0
  • Hébergement de vacances
    9.0
9
Nom: Geverifieerde gast
Date: 5 janvier 2024
Afwezigheid van goed internet, maar wel bij boeken beloofd
  • Séjour dans l'ensemble
    7.0
  • Hébergement de vacances
    5.0
7
Nom: Vanessa de De Vuyst
Date: 30 décembre 2023
Vriendelijk onthaal, leuke chalets, niet modern maar wel leuk om enkele dagen in te verblijven. Een minpunt is wel dat onze chalet echt stonk als we toekwamen. We hebben onmiddellijk alle ramen en de deur opengezet om de geur weg te krijgen. Je mag in elke chalet huisdieren meenemen en er waren best wel veel mensen met honden aanwezig op het park, dus wij denken dat er voor ons verblijf mensen met honden in de chalet verbleven en dat er daarom zo een verschrikkelijke geur was. Dat is best wel storend als je net aankomt. We hebben uiteindelijk wel elke dag moeten verluchten om die geur weg te houden.
  • Séjour dans l'ensemble
    8.0
  • Hébergement de vacances
    8.0
9
Nom: Geverifieerde gast
Date: 29 décembre 2023
Een hele mooie locatie met goede voorzieningen. Helaas zijn de verblijven en voorzieningen over het algemeen wel gedateerd.
  • Séjour dans l'ensemble
    7.0
  • Hébergement de vacances
    5.0
7
Nom: Saskia
Date: 21 novembre 2023
We vonden het heerlijk geen gezeur van niemand lekker je eigen gang gaan. Het enige punt wat ik erg jammer vond is dat de bank zo klein en oncomfortabel was dat je er niet op wilde gaan zitten.
  • Séjour dans l'ensemble
    9.0
  • Hébergement de vacances
    8.0
9
Nom: Jörn Wittmann
Date: 5 novembre 2023
  • Séjour dans l'ensemble
    8.0
  • Hébergement de vacances
    8.0
8
Nom: Inge
Date: 30 octobre 2023
We hebben gelogeerd in een knus houten huisje . Het huisje was schoon en fijn om te verblijven. Door de ligging (alle huisjes liggen op de helling van een heuvel) heb je vanuit ieder huisje uitzicht op de omgeving
  • Séjour dans l'ensemble
    8.0
  • Hébergement de vacances
    8.0
8
Nom: Lukasz Sobieszczyk
Date: 27 octobre 2023
  • Séjour dans l'ensemble
    10.0
  • Hébergement de vacances
    10.0
10
Nom: Geverifieerde gast
Date: 23 octobre 2023
Het huisje lag op een mooie plek en was schoon. De service was niet optimaal. Bij aankomst om een uur of half 5 was de receptie niet bemand een vertelde andere vakantiegangers hoe weet in het huisje konden komen. De volgende dag bij de receptie aangegeven dat er geen waterkoker was, die zou gebracht worden. Is echter de hele week niet gebeurd. Onderdelen van het serviesgoed was niet berekend op 4, laat staan 6 personen. Zo waren er maar 3 mokken een 3 limonade/longdrink glazen. Ook was er geen handleiding voor het gebruik van de tv, wilde graag het nieuws volgen maar dat is dus niet gelukt via de tv. Naast deze minpunten, was het wel een fijn verblijf in een mooie omgeving.
  • Séjour dans l'ensemble
    8.0
  • Hébergement de vacances
    8.0
8
Nom: Geverifieerde gast
Date: 22 octobre 2023
Mooi gelegen op een heuvel, huisjes wel wat gedateerd. Mooie omgeving voor veel leuke uitstapjes.
  • Séjour dans l'ensemble
    7.0
  • Hébergement de vacances
    7.0
7
Nom: Mevr. van der Plas
Date: 21 octobre 2023
Leuk park, ligging is heel mooi. Alleen zou ik vragen om een huisje in de zon, wij vonden het jammer dat we achter de bomen zaten, verder huisje prima. Ook jammer dat eet tentje is afgebrand. Dat zou een mooie aanvulling zijn op het park.
  • Séjour dans l'ensemble
    7.0
  • Hébergement de vacances
    7.0
7
Nom: Geverifieerde gast
Date: 13 octobre 2023
  • Séjour dans l'ensemble
    8.0
  • Hébergement de vacances
    8.0
8
Nom: John Maat
Date: 7 octobre 2023
Leuk huisje, mooi gelegen op een berg, jammer van het afgebrande restaurant, ik had er graag hebben willen eten. Wandel mogelijkheden viel mij tegen, daar het toch wel veel te steil was.
  • Séjour dans l'ensemble
    7.0
  • Hébergement de vacances
    8.0
7
Nom: Geverifieerde gast
Date: 6 octobre 2023
Erg fijn verblijf gehad op een prachtige locatie, het chalet was knus ingericht en de faciliteiten beknopt maar hierdoor erg fijn. Aanrader als je voor rust en de omgeving komt!
  • Séjour dans l'ensemble
    10.0
  • Hébergement de vacances
    9.0
10
Nom: H. Dalderop
Date: 29 septembre 2023
Was gewoon top .ardennen heerlijk
  • Séjour dans l'ensemble
    10.0
  • Hébergement de vacances
    9.0
10
Nom: Martin Hoogerdijk
Date: 29 septembre 2023
Vriendelijke ontvangst en uitleg. Accommodatie voldoet aan de verwachting. Prijs kwaliteit in juiste verhouding. Fijn terras met heerlijke drankjes en eten.
  • Séjour dans l'ensemble
    9.0
  • Hébergement de vacances
    9.0
9
Nom: Geverifieerde gast
Date: 25 septembre 2023
Het park heeft een hele mooie ligging voor sportieve wandelaars. Er is een gedetailleerde kaart op de receptie te koop waarmee je mooie routes hebt naar Hastiere Par Dela en naar Waulsort enz. Heel vriendelijke medewerkers. Een minpunt vond ik dat ze bezoekers niet inlichten over dat het restaurant is afgebrand en de receptie waterschade heeft, nu zit er verderop bij de chalets een receptie.
  • Séjour dans l'ensemble
    8.0
  • Hébergement de vacances
    8.0
8
Nom: Peter Graat
Date: 10 septembre 2023
Mooi vakantiepark voor actieve mensen, alleen berg op en berg af , de wifi in het park was waardeloos en tevens de TV ook, hier zaten 3 zenders op, zou iemand voor komen kijken maar niemand gezien.
  • Séjour dans l'ensemble
    7.0
  • Hébergement de vacances
    7.0
7
Nom: Harrie de Vries
Date: 1 septembre 2023
mooi park met grote speeltuin,binnen zwembad,en mooie uitzichten ,jammer van de afgebrande hoofdgebouw het restaurant was een gemis.
  • Séjour dans l'ensemble
    8.0
  • Hébergement de vacances
    8.0
8
Nom: Geverifieerde gast
Date: 28 août 2023
Kapotte douchekop, geen thermostaat kraan (gevaarlijk met kleine kinderen) kraan was ook moeilijk in te stellen. De keuken was aan vervanging toe. Was dik opgezet. Verder is het jammer dat wij niet op de hoogte zijn gesteld dat het horeca gelegenheid in brand heeft gestaan. En er geen animatie voor de kinderen was. Ook is het recreatiebad niet hygiënisch. En valt daar ook onderhoud aan gepleegd te worden.
  • Séjour dans l'ensemble
    7.0
  • Hébergement de vacances
    4.0
7
Nom: Geverifieerde gast
Date: 21 août 2023
Auto is nodig. Jammer dat het animatieteam nauwlijks actief aanwezig was en dat het restaurant afgebrand is. Mooie ligging en leuke chalet.
  • Séjour dans l'ensemble
    8.0
  • Hébergement de vacances
    7.0
8
Nom: Geverifieerde gast
Date: 14 août 2023
Super fijne locatie. Leuke indeling, fijn huisje. Prima zwembad en veel leuke speeltuintjes. Bij de receptie heel fijn geholpen door 1 medewerkster, erg blij mee.
  • Séjour dans l'ensemble
    9.0
  • Hébergement de vacances
    9.0
9

Le prix total que vous voyez est pour deux personnes, tous frais additionnels obligatoires compris. Vous trouverez davantage d'informations dans la fenêtre contextuelle sur le prix. Nous ne pouvons afficher votre prix final qu'après avoir saisi votre groupe de voyage spécifique. Aucun droit ne peut être dérivé des prix, horaires et informations indiqués.

  • Garantie de modification jusqu'à 28 jours
  • Flexibilité de paiement
  • Annulation gratuite dans les 24 heures

Garantie de modification

jusqu'à 28 jours

Vos plans ont changé ? Pas de problème, vous pouvez gratuitement modifier votre réservation jusqu'à 28 jours avant votre arrivée.

Flexibilité

de paiement

Payer en plusieurs fois sans frais ? Nous n'y voyons pas d'objection ! Le premier paiement s'effectue dans les 15 jours suivant la réservation, et le montant restant est dû au plus tard 8 semaines avant votre arrivée.

Annulation gratuite

dans les 24 heures

Nous comprenons que vous ayez besoin d'un moment pour réfléchir ; vous pouvez annuler sans frais votre réservation jusqu'à 24 heures après avoir réservé. C'est très simple par le biais de Mon Roompot.