Avis

8.4

Le parc de vacances Roompot Park Eksel obtient une moyenne de 8,4

Nous attachons une grande importance à l'expérience de vacances et aux commentaires de nos hôtes. C'est pourquoi nous ne montrons que les avis d'hôtes vérifiés qui ont réservé et séjourné chez nous. Ils nous ont donné leur autorisation écrite pour ce faire et n'ont été pas rémunérés. Les avis ne sont en aucun cas influencés. Les avis notés 6 ou moins sont traités manuellement et pourvus d'une réponse. C'est ainsi que nous continuons à améliorer nos services. La note moyenne est calculée à partir de 1047 avis.

  • Séjour dans l'ensemble
    8.4
  • Hospitalité
    8.8
  • Accessibilité pour les enfants
    7.9
  • Entretien
    8.4
  • Nettoyage
    8.2
  • Service point
    8.8
  • Hébergement de vacances
    8.2

Voir 1047 commentaires

Filtrer les avis
Nom: Voyageur vérifié
Date: 3 novembre 2023
Logement moderne et pratique
  • Séjour dans l'ensemble
    9.0
  • Accessibilité pour les enfants
    10.0
  • Entretien
    7.0
  • Service point
    10.0
  • Nettoyage
    7.0
  • Hébergement de vacances
    9.0
  • Hospitalité
    9.0
10
Nom: Voyageur vérifié
Date: 12 septembre 2023
Lieu de vacances agréable, spacieux et calme .Personnel très sympathique et à lécoute
  • Séjour dans l'ensemble
    10.0
  • Entretien
    10.0
  • Service point
    10.0
  • Nettoyage
    10.0
  • Hébergement de vacances
    10.0
  • Hospitalité
    10.0
10
Nom: Voyageur vérifié
Date: 5 juillet 2023
Pour notre première réservation, nous avons adoré ❤️👍
  • Séjour dans l'ensemble
    10.0
  • Entretien
    10.0
  • Service point
    10.0
  • Nettoyage
    10.0
  • Hébergement de vacances
    10.0
  • Hospitalité
    10.0
10
Nom: Voyageur vérifié
Date: 5 décembre 2022
  • Séjour dans l'ensemble
    10.0
  • Entretien
    10.0
  • Service point
    10.0
  • Nettoyage
    10.0
  • Hébergement de vacances
    10.0
  • Hospitalité
    9.0
10
Nom: R.E Meijer
Date: 20 février 2024
Het was een ontzettend fijn en leuk verblijf in een mooi huisje. De locatie was super en vanuit daar konden we heel makkelijk naar Maastricht, Eindhoven, Luik en Antwerpen. De faciliteiten in het huisje waren heel fijn en we hadden eigenlijk alles wat we nodig hadden. Mochten we dan een minpunt geven dan was de wastafel in de badkamer wat onhandig en smal. Al met al een top verblijf en we willen in de toekomst wellicht nog eens terugkomen.
  • Séjour dans l'ensemble
    9.0
  • Accessibilité pour les enfants
    8.0
  • Entretien
    7.0
  • Service point
    7.0
  • Nettoyage
    10.0
  • Hébergement de vacances
    8.0
  • Hospitalité
    9.0
9
Nom: Natasja G.
Date: 19 février 2024
We kwamen voor de tweede keer, omdat we houden van de ligging, maar ook het aangename, recente park- rustige look en ligging - makkelijk doordat je niet eerst moet inchecken, maar meteen zelf het huisje in kan met de code - handig met de lectuur over to dos in de omgeving - ...
  • Séjour dans l'ensemble
    8.0
  • Entretien
    7.0
  • Service point
    9.0
  • Nettoyage
    7.0
  • Hébergement de vacances
    8.0
  • Hospitalité
    8.0
8
Nom: Verifizierten Gäste
Date: 19 février 2024
  • Séjour dans l'ensemble
    9.0
  • Accessibilité pour les enfants
    10.0
  • Entretien
    8.0
  • Service point
    9.0
  • Nettoyage
    9.0
  • Hébergement de vacances
    9.0
  • Hospitalité
    10.0
9
Nom: Linda Poppe
Date: 18 février 2024
Mooi onderhouden park zeer rustig en mooie accomedaties
  • Séjour dans l'ensemble
    9.0
  • Entretien
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Nettoyage
    9.0
  • Hébergement de vacances
    9.0
  • Hospitalité
    9.0
10
Nom: Geverifieerde gast
Date: 18 février 2024
  • Séjour dans l'ensemble
    9.0
  • Accessibilité pour les enfants
    7.0
  • Entretien
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Nettoyage
    9.0
  • Hébergement de vacances
    9.0
  • Hospitalité
    9.0
9
Nom: Geverifieerde gast
Date: 18 février 2024
  • Séjour dans l'ensemble
    7.0
  • Accessibilité pour les enfants
    7.0
  • Entretien
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Nettoyage
    7.0
  • Hébergement de vacances
    8.0
  • Hospitalité
    8.0
7
Nom: Geverifieerde gast
Date: 18 février 2024
De rustige omgeving!! Proper huisje. Goede bedden, goede matrassen!!! Verwarming is goed, WiFi goed. Super! Voldoende plaats voor auto.
  • Séjour dans l'ensemble
    9.0
  • Entretien
    8.0
  • Service point
    10.0
  • Nettoyage
    9.0
  • Hébergement de vacances
    9.0
  • Hospitalité
    9.0
9
Nom: Karlien Wagelmans
Date: 17 février 2024
Een heel fijne ervaring. Het is weliswaar een klein park, maar heel gezellig. Ene absolute voltreffer is het restaurant. De steak op lavasteen gebakken is een ware beleving. Subliem lekker. De pizzas zijn ook de moeite waard. De huisjes zijn gezellig ingericht en heel proper. Er is genoeg privacy. Wij komen zeker nog eens terug. Als dit het nieuwe niveau van Roompot is gaan we nog dikwijls terugkeren.
  • Séjour dans l'ensemble
    10.0
  • Accessibilité pour les enfants
    10.0
  • Entretien
    10.0
  • Service point
    10.0
  • Nettoyage
    10.0
  • Hébergement de vacances
    10.0
  • Hospitalité
    10.0
10
Nom: Tommy De Schrijver
Date: 17 février 2024
  • Séjour dans l'ensemble
    8.0
  • Entretien
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Nettoyage
    9.0
  • Hébergement de vacances
    9.0
  • Hospitalité
    8.0
8
Nom: Geverifieerde gast
Date: 17 février 2024
centrale ligging(vlak tegen restaurant/dienstencentrum)
  • Séjour dans l'ensemble
    8.0
  • Accessibilité pour les enfants
    5.0
  • Entretien
    8.0
  • Service point
    9.0
  • Nettoyage
    8.0
  • Hébergement de vacances
    10.0
  • Hospitalité
    9.0
8
Nom: Geverifieerde gast
Date: 17 février 2024
Het was een fijn park. Jammer dat de snelweg naast het park ligt, want als het vliegveld stil is, hoor je deze nog steeds. Ik zou hier niet snel in de zomer voor mijn rust komen. Bovendien wordt er nadruk gelegd op het avonturenbos, maar daar moet je toch nog even voor in de auto of op de fiets. Een ander dingetje is nog de buitenverlichting: deze is zeer fel en schijnt door het hele huisje de gehele nacht. Verduisteringsgordijnen aan de voorkant zouden geen overbodige luxe zijn of straatlantaarns, zodat dat buitenlicht niet aan hoeft
  • Séjour dans l'ensemble
    7.0
  • Entretien
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Nettoyage
    8.0
  • Hébergement de vacances
    8.0
  • Hospitalité
    8.0
7
Nom: Justyna
Date: 17 février 2024
Heerlijk eten in het restaurant, hele vriendelijke medewerkers, leuk speelgedeelte voor de kindjes, proper park in een oase van rust. Fietsverhuur was eveneens top! We komen zeker een derde keer terug :-)
  • Séjour dans l'ensemble
    10.0
  • Accessibilité pour les enfants
    9.0
  • Entretien
    9.0
  • Service point
    10.0
  • Nettoyage
    9.0
  • Hébergement de vacances
    9.0
  • Hospitalité
    10.0
10
Nom: Geverifieerde gast
Date: 16 février 2024
Fijn, maar nog weinig groen op het park. En een erg koude vloer. Her uitzicht vonden we niet prettig.
  • Séjour dans l'ensemble
    7.0
  • Entretien
    7.0
  • Nettoyage
    7.0
  • Hébergement de vacances
    8.0
  • Hospitalité
    8.0
7
Nom: Julie Houwen
Date: 16 février 2024
Het was een fijne rustgevende vakantie. Tip: extra gordijnen aan de ramen (zoals in de slaapkamers) voor meer privacy). Voor de rest top! Wij komen terug!
  • Séjour dans l'ensemble
    10.0
  • Entretien
    9.0
  • Service point
    10.0
  • Nettoyage
    8.0
  • Hébergement de vacances
    10.0
  • Hospitalité
    10.0
10
Nom: Geverifieerde gast
Date: 16 février 2024
  • Séjour dans l'ensemble
    7.0
  • Accessibilité pour les enfants
    7.0
  • Entretien
    7.0
  • Service point
    8.0
  • Nettoyage
    7.0
  • Hébergement de vacances
    7.0
  • Hospitalité
    8.0
7
Nom: L Janse
Date: 16 février 2024
We hebben een heerlijke week gehad met onze kinderen. Heerlijke bedden, dus lekker geslapen. Vondt wel de vloer in de badkamer er wat smoezelig uit zien, en er was 1 eetkamerstoel waar de leuning nogal los van zat maar verder fijn huisje.
  • Séjour dans l'ensemble
    8.0
  • Accessibilité pour les enfants
    7.0
  • Entretien
    7.0
  • Service point
    8.0
  • Nettoyage
    6.0
  • Hébergement de vacances
    7.0
  • Hospitalité
    8.0
8
Nom: Sophie Brands
Date: 16 février 2024
Derde keer voor ons en wederom top verblijf gehad. Wij komen zeker terug!
  • Séjour dans l'ensemble
    9.0
  • Accessibilité pour les enfants
    6.0
  • Entretien
    7.0
  • Service point
    5.0
  • Nettoyage
    8.0
  • Hébergement de vacances
    9.0
  • Hospitalité
    8.0
9
Nom: Ingrid Linschooten
Date: 16 février 2024
We hebben een relaxte vakantie gehad in Eksel. Mooi park met mooie,compacte huisjes met alles erop en eraan. Goede verwarming,schoon,fijne douche en fijne keuken. Het huisje heeft gezellige verlichting. Echt een aanrader.
  • Séjour dans l'ensemble
    9.0
  • Accessibilité pour les enfants
    9.0
  • Entretien
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Nettoyage
    9.0
  • Hébergement de vacances
    9.0
  • Hospitalité
    9.0
9
Nom: Geverifieerde gast
Date: 16 février 2024
  • Séjour dans l'ensemble
    10.0
  • Accessibilité pour les enfants
    10.0
  • Entretien
    10.0
  • Service point
    10.0
  • Nettoyage
    10.0
  • Hébergement de vacances
    10.0
  • Hospitalité
    10.0
10
Nom: Annick Dewit
Date: 16 février 2024
Het huisje was heel donker zelf met verlichting aan, en was heel gehorig de buren maakten heel veel lawaai en hielden geen rekening met ons!!! Buiten was een licht dat de hele nacht bleef branden het huisje was helrmaal verlicht nog meer dan in de dag boven was het ondanks de gordijnen heel licht
  • Séjour dans l'ensemble
    7.0
  • Accessibilité pour les enfants
    10.0
  • Entretien
    7.0
  • Service point
    7.0
  • Nettoyage
    10.0
  • Hébergement de vacances
    7.0
  • Hospitalité
    7.0
7
Nom: Geverifieerde gast
Date: 14 février 2024
  • Séjour dans l'ensemble
    10.0
  • Accessibilité pour les enfants
    10.0
  • Entretien
    9.0
  • Service point
    10.0
  • Nettoyage
    10.0
  • Hébergement de vacances
    9.0
  • Hospitalité
    10.0
10
Nom: Geverifieerde gast
Date: 13 février 2024
  • Séjour dans l'ensemble
    7.0
  • Entretien
    10.0
  • Service point
    9.0
  • Nettoyage
    10.0
  • Hébergement de vacances
    7.0
  • Hospitalité
    10.0
7
Nom: Geverifieerde gast
Date: 13 février 2024
Leuke vakantie gehad. Wel was er niet gestofzuigd en de kussens op de zetel waren vol hondenhaar.
  • Séjour dans l'ensemble
    8.0
  • Accessibilité pour les enfants
    9.0
  • Entretien
    7.0
  • Service point
    9.0
  • Nettoyage
    5.0
  • Hébergement de vacances
    8.0
  • Hospitalité
    9.0
8
Nom: Johan
Date: 13 février 2024
Ideale uitvalsbasis om al het groen en de gezelligheid van Limburg te ontdekken.
  • Séjour dans l'ensemble
    9.0
  • Entretien
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Nettoyage
    9.0
  • Hébergement de vacances
    9.0
  • Hospitalité
    9.0
9
Nom: Geverifieerde gast
Date: 13 février 2024
  • Séjour dans l'ensemble
    9.0
  • Accessibilité pour les enfants
    9.0
  • Entretien
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Nettoyage
    9.0
  • Hébergement de vacances
    9.0
  • Hospitalité
    9.0
9
Nom: Geverifieerde gast
Date: 13 février 2024
In dit park kom je tot rust. Super veel mogelijkhedenom te wandelen of fietsen in de omgeving Super vriendelijk dame in het restaurant top service wij komen zeker nog eens terug
  • Séjour dans l'ensemble
    9.0
  • Entretien
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Nettoyage
    9.0
  • Hébergement de vacances
    9.0
  • Hospitalité
    9.0
9

Le prix total que vous voyez est pour deux personnes, tous frais additionnels obligatoires compris. Vous trouverez davantage d'informations dans la fenêtre contextuelle sur le prix. Nous ne pouvons afficher votre prix final qu'après avoir saisi votre groupe de voyage spécifique. Aucun droit ne peut être dérivé des prix, horaires et informations indiqués.

  • Garantie de modification jusqu'à 28 jours
  • Flexibilité de paiement
  • Annulation gratuite dans les 24 heures

Garantie de modification

jusqu'à 28 jours

Vos plans ont changé ? Pas de problème, vous pouvez gratuitement modifier votre réservation jusqu'à 28 jours avant votre arrivée.

Flexibilité

de paiement

Payer en plusieurs fois sans frais ? Nous n'y voyons pas d'objection ! Le premier paiement s'effectue dans les 15 jours suivant la réservation, et le montant restant est dû au plus tard 8 semaines avant votre arrivée.

Annulation gratuite

dans les 24 heures

Nous comprenons que vous ayez besoin d'un moment pour réfléchir ; vous pouvez annuler sans frais votre réservation jusqu'à 24 heures après avoir réservé. C'est très simple par le biais de Mon Roompot.