Avis

9.1

Le parc de vacances Résidence Winterberg obtient une moyenne de 9,1

Nous attachons une grande importance à l'expérience de vacances et aux commentaires de nos hôtes. C'est pourquoi nous ne montrons que les avis d'hôtes vérifiés qui ont réservé et séjourné chez nous. Ils nous ont donné leur autorisation écrite pour ce faire et n'ont été pas rémunérés. Les avis ne sont en aucun cas influencés. Les avis notés 6 ou moins sont traités manuellement et pourvus d'une réponse. C'est ainsi que nous continuons à améliorer nos services. La note moyenne est calculée à partir de 53 avis.

  • Séjour dans l'ensemble
    9.0
  • Entretien
    8.6
  • Nettoyage
    8.9
  • Hébergement de vacances
    9.0
  • Hospitalité
    8.7

Voir 53 commentaires

Filtrer les avis
Nom: Verifizierten Gäste
Date: 27 mai 2024
  • Séjour dans l'ensemble
    8.0
  • Entretien
    7.0
  • Nettoyage
    9.0
  • Hébergement de vacances
    8.0
  • Hospitalité
    9.0
8
Nom: Geverifieerde gast
Date: 3 mai 2024
Een super verblijf met een geweldig uitzicht! We hebben genoten! 😀 uitleg wasmachine (een wasmachine van 6kg is echt te weinig voor appartementen van minimaal 6 personen) mag wat beter evt in Engels/nederlands en dat een volledig wasprogramma 2x €2 kost.
  • Séjour dans l'ensemble
    8.0
  • Entretien
    7.0
  • Nettoyage
    7.0
  • Hébergement de vacances
    7.0
  • Hospitalité
    6.0
8
Nom: Marcel Jansen
Date: 3 mai 2024
Oor de tweede keer onze vakantie gevierd in Residence Winterberg, maar we komen zeker nog een keer terug!
  • Séjour dans l'ensemble
    9.0
  • Entretien
    8.0
  • Nettoyage
    9.0
  • Hébergement de vacances
    10.0
  • Hospitalité
    9.0
9
Nom: Ron Maijenburg
Date: 15 avril 2024
Huis is super alleen locatie is niet voor kinderen geschikt wegennet schreeuwt om onderhoud er is veel renovatie in de buurt nodig
  • Séjour dans l'ensemble
    9.0
  • Entretien
    8.0
  • Nettoyage
    8.0
  • Hébergement de vacances
    8.0
  • Hospitalité
    7.0
9
Nom: A. Kopp
Date: 3 avril 2024
Wir waren sehr zufrieden und angenehm überrascht, dass alles reibungslos geklappt hat, und würden jederzeit gerne wiederkommen.
  • Séjour dans l'ensemble
    9.0
  • Entretien
    9.0
  • Nettoyage
    8.0
  • Hébergement de vacances
    9.0
  • Hospitalité
    10.0
10
Nom: G van Dam
Date: 12 mars 2024
Het uitzicht en locatie zijn uitstekend. De grote van het appartement bevalt ons i.v.m. ook de 2e badkamer. Opmerking: er was doorslag van vocht in de slaapkamer ( wordt verholpen) Bank en makkelijke stoelen in woonkamer zijn aan vervanging toe.
  • Séjour dans l'ensemble
    7.0
  • Entretien
    5.0
  • Nettoyage
    9.0
  • Hébergement de vacances
    6.0
  • Hospitalité
    9.0
8
Nom: Geverifieerde gast
Date: 5 mars 2024
Heerlijk ontspannen in een prachtig verblijf
  • Séjour dans l'ensemble
    9.0
  • Entretien
    8.0
  • Nettoyage
    9.0
  • Hébergement de vacances
    9.0
  • Hospitalité
    9.0
9
Nom: Geverifieerde gast
Date: 1 mars 2024
  • Séjour dans l'ensemble
    10.0
  • Entretien
    10.0
  • Nettoyage
    10.0
  • Hébergement de vacances
    10.0
  • Hospitalité
    10.0
10
Nom: Geverifieerde gast
Date: 26 février 2024
We konden op de afgesproken tijd om 16:00 uur niet eens ons huisje in.er is maar 1 parkeerplek voor een huis van acht personen. Personeel wat we liep wat erg onvriendelijk en was onze lakens vergeten te geven. Waar we wel betaald voor hebben
Réaction de Roompot
Hey, Dat je de tijd hebt genomen om voor ons een review achter te laten, dat waarderen wij. Het spijt ons te horen dat jullie niet meteen jullie woning in konden op de geplande tijd. We streven ernaar om dit altijd stipt mogelijk te maken. Het klopt dat er per appartement één parkeerplek beschikbaar is, maar er is aanvullende parkeergelegenheid dichtbij het gemeentehuis. We vinden het vervelend dat ons team niet de gebruikelijke gastvrijheid heeft getoond - dit is zeker niet de standaard die we nastreven. Ook voor het misverstand met de lakens bieden we onze excuses aan; deze horen uiteraard klaar te liggen bij aankomst als hiervoor betaald is. We zullen ervoor zorgen dat dergelijke situaties in de toekomst voorkomen worden. Mocht je in de toekomst besluiten ons nog eens te bezoeken, dan hopen we je een vlekkeloze ervaring te bieden waarbij je volop kunt genieten van alle faciliteiten die we te bieden hebben, zoals de nabijgelegen skipistes en onze ontspannende sauna. We waarderen je feedback enorm, omdat het ons helpt onze service te verbeteren. We hopen op een tweede kans, om onze eer te kunnen verdedigen :) Graag tot ziens, Roompot
  • Séjour dans l'ensemble
    5.0
  • Entretien
    3.0
  • Nettoyage
    1.0
  • Hébergement de vacances
    4.0
  • Hospitalité
    1.0
5
Nom: Geverifieerde gast
Date: 24 février 2024
We hebben een topvakantie gehad. Een hele mooie accommodatie met een prachtig uitzicht. Zeker een aanbeveling voor anderen. Het uitzicht op de bobbahn was prachtig. Veel activiteit vanwege het WK Bob en Skeleton. We komen zeker nog een keertje terug.
  • Séjour dans l'ensemble
    9.0
  • Entretien
    8.0
  • Nettoyage
    9.0
  • Hébergement de vacances
    9.0
  • Hospitalité
    9.0
9
Nom: Greet van de Waal
Date: 24 février 2024
Het is een prachtig appartement geen straf om daar te verblijven ondanks geen sneeuw
  • Séjour dans l'ensemble
    9.0
  • Entretien
    9.0
  • Nettoyage
    9.0
  • Hébergement de vacances
    9.0
  • Hospitalité
    9.0
9
Nom: H. van Eerden
Date: 23 février 2024
We hebben als gezin van 4 een fijn verblijf gehad, heerlijke boxspringbedden, tip top schoon! En een mooi uitzicht op de bobslee baan. Wellicht zou je voor de Hollanders nog de keukeninventaris na kunnen lopen, er ontbrak een kaasschaaf, een spatel om eitjes/pannekoeken uit de pan te halen en een goed grote pannenkoek pan. Is een tip. Verder prima in orde! Dank voor het mooie verblijf. Fam van Eerden
  • Séjour dans l'ensemble
    10.0
  • Entretien
    9.0
  • Nettoyage
    10.0
  • Hébergement de vacances
    10.0
  • Hospitalité
    9.0
10
Nom: Francisca Legierse
Date: 12 février 2024
We zaten helaas overal zo ver vandaan dat we overal de auto voor moesten pakken, maar had natuurlijk ook beter kunnen lezen. Ik dacht, Roompot, dat is een vakantiepark dus zal wel vanalles te doen zijn maar dit staat daar los van, ik moet de volgende keer beter lezen.
Réaction de Roompot
Dag Francisca, Bedankt voor je recensie. Fijn dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten. 😊 Jammer dat je de afstanden tot de lokale voorzieningen iets te ver vond en daardoor de auto moest gebruiken. Het klopt inderdaad dat onze appartementen niet direct naast alle activiteiten liggen. We streven ernaar om een rustige omgeving te bieden waar onze gasten kunnen ontspannen, wat soms betekent dat je een klein stukje moet reizen voor bepaalde attracties. Voor een volgende keer is het misschien een idee om een fiets te huren bij het station van Winterberg, zodat je gemakkelijk de omgeving kunt verkennen zonder de auto te hoeven pakken. 😊 We hopen je snel weer te zien, hier of in een van onze vele andere Roompot-verblijven. Met vriendelijke groet, Roompot
  • Séjour dans l'ensemble
    8.0
  • Entretien
    10.0
  • Nettoyage
    9.0
  • Hébergement de vacances
    10.0
  • Hospitalité
    8.0
6
Nom: Geverifieerde gast
Date: 12 février 2024
Mooi appartement. Een probleempje werd snel en vriendelijk opgelost na een telefoontje
  • Séjour dans l'ensemble
    9.0
  • Entretien
    9.0
  • Nettoyage
    8.0
  • Hébergement de vacances
    8.0
  • Hospitalité
    7.0
10
Nom: Gera Van de Ven
Date: 9 février 2024
Verrassend mooi appartement, schoon en op een prachtige plek
  • Séjour dans l'ensemble
    10.0
  • Entretien
    8.0
  • Nettoyage
    9.0
  • Hébergement de vacances
    10.0
  • Hospitalité
    10.0
10
Nom: Noa
Date: 8 février 2024
Enorm genoten van ons verblijf! In tijden niet zon schoon appartement gezien met zon uitgebreide inrichting. Zeepjes, genoeg kookgerei, alles was aanwezig! Het uitzicht uit het appartement was fenomenaal. Afstand tot de piste was prima, afstand tot het centrum goed. We komen graag terug!
  • Séjour dans l'ensemble
    9.0
  • Entretien
    8.0
  • Nettoyage
    10.0
  • Hébergement de vacances
    9.0
  • Hospitalité
    9.0
9
Nom: Geverifieerde gast
Date: 5 février 2024
Hebben erg genoten alleen weer was 😪. Alleen maar regen. Van aankomst tot vertrek 😞
  • Séjour dans l'ensemble
    8.0
  • Entretien
    8.0
  • Nettoyage
    9.0
  • Hébergement de vacances
    9.0
  • Hospitalité
    7.0
9
Nom: Geverifieerde gast
Date: 5 février 2024
Fijn, groot appartement. Van alles voorzien en ook veel extra’s wat je verblijf nog wat leuker maakt.
  • Séjour dans l'ensemble
    9.0
  • Entretien
    10.0
  • Nettoyage
    10.0
  • Hébergement de vacances
    10.0
  • Hospitalité
    10.0
10
Nom: Ab
Date: 2 février 2024
Heerlijke plek om te genieten van winterberg met uitzicht op de piste en bobsleebaan.
  • Séjour dans l'ensemble
    9.0
  • Entretien
    8.0
  • Nettoyage
    8.0
  • Hébergement de vacances
    9.0
  • Hospitalité
    8.0
9
Nom: Geverifieerde gast
Date: 22 janvier 2024
Prachtig mooi en ruim appartement met fantastisch uitzicht. Van alle gemakken voorzien .
  • Séjour dans l'ensemble
    8.0
  • Entretien
    6.0
  • Nettoyage
    8.0
  • Hébergement de vacances
    8.0
  • Hospitalité
    8.0
8
Nom: Geverifieerde gast
Date: 14 janvier 2024
  • Séjour dans l'ensemble
    9.0
  • Entretien
    9.0
  • Nettoyage
    9.0
  • Hébergement de vacances
    9.0
  • Hospitalité
    7.0
9
Nom: Geverifieerde gast
Date: 12 janvier 2024
Super vakantie gehad in dit vakantiepark. Duidelijke instructies op voorhand gekregen, alsook de mogelijkheid om vragen te stellen. Het appartement voldeed zeker ook aan alle wensen. Het was heel fijn dat er ook aan een kinderbedje en kinderstoel werd gedacht. De enige suggestie die we hier zouden doen is ook kinderbestek en een kinderbordje/kommetje te voorzien. Locatie ook top; voldoende rust maar toch ook snel overal dichtbij.
  • Séjour dans l'ensemble
    10.0
  • Entretien
    9.0
  • Nettoyage
    8.0
  • Hébergement de vacances
    10.0
  • Hospitalité
    9.0
10
Nom: Geverifieerde gast
Date: 8 janvier 2024
Mooi appartement op een prima locatie.
  • Séjour dans l'ensemble
    9.0
  • Entretien
    9.0
  • Nettoyage
    7.0
  • Hébergement de vacances
    8.0
  • Hospitalité
    8.0
9
Nom: de Vos
Date: 8 janvier 2024
Mooi appartement, heel schoon, mooie badkamers, informatievoorziening top, aanrader we komen zeker nog eens!
  • Séjour dans l'ensemble
    9.0
  • Entretien
    9.0
  • Nettoyage
    10.0
  • Hébergement de vacances
    9.0
  • Hospitalité
    9.0
9
Nom: Geverifieerde gast
Date: 8 janvier 2024
  • Séjour dans l'ensemble
    10.0
  • Entretien
    9.0
  • Nettoyage
    8.0
  • Hébergement de vacances
    10.0
  • Hospitalité
    10.0
10
Nom: Linda
Date: 8 janvier 2024
Een top vakantie! Huisje voorzien van alles wat je npdig hebt, en blij met de kleine details, zoals handzeep gewoon aanwezig of sleetjes te leen. Zoiets maakt het dat wij ons welkom voelen in een vakantieverblijf! De sfeer en de omgeving helemaal top!
  • Séjour dans l'ensemble
    10.0
  • Entretien
    8.0
  • Nettoyage
    8.0
  • Hébergement de vacances
    10.0
  • Hospitalité
    10.0
10
Nom: Desiree de Klein-Hendriks
Date: 22 décembre 2023
Het is niet echt een vakantiepark en dat was juist het fijne: rust! Een prachtig uitzicht was ook erg fijn
  • Séjour dans l'ensemble
    9.0
  • Entretien
    9.0
  • Nettoyage
    9.0
  • Hébergement de vacances
    9.0
  • Hospitalité
    9.0
9
Nom: Geverifieerde gast
Date: 18 décembre 2023
We zijn erg enthousiast over het appartement en komen graag nog eens terug. Alles was aanwezig in het huisje, kinderstoel, bedje, afwasmiddel, handzeep, toiletreiniger en zelfs ovenbakpapier. Daarnaast was het goed schoon. Net even die kleine dingen die maken dat we het verblijf met een 10 beoordelen. 1 advies, vervang de bank in de woonkamer (app 1), de zitvlakken bladderen af, dit is jammer want de rest is zo goed in orde 👍
  • Séjour dans l'ensemble
    10.0
  • Entretien
    8.0
  • Nettoyage
    10.0
  • Hébergement de vacances
    10.0
  • Hospitalité
    10.0
10
Nom: Dirk De Taeye
Date: 25 novembre 2023
Mooie ligging, goed onderhouden appartement al zijn sommige meubels wel aan vervanging toe.
  • Séjour dans l'ensemble
    9.0
  • Entretien
    9.0
  • Nettoyage
    9.0
  • Hébergement de vacances
    9.0
  • Hospitalité
    9.0
9
Nom: Anja H.
Date: 13 novembre 2023
Wir sind völlig zufrieden.
  • Séjour dans l'ensemble
    9.0
  • Entretien
    9.0
  • Nettoyage
    9.0
  • Hébergement de vacances
    9.0
  • Hospitalité
    9.0
9

Le prix total que vous voyez est pour deux personnes, tous frais additionnels obligatoires compris. Vous trouverez davantage d'informations dans la fenêtre contextuelle sur le prix. Nous ne pouvons afficher votre prix final qu'après avoir saisi votre groupe de voyage spécifique. Aucun droit ne peut être dérivé des prix, horaires et informations indiqués.

  • Garantie de modification jusqu'à 28 jours
  • Flexibilité de paiement
  • Annulation gratuite dans les 24 heures

Garantie de modification

jusqu'à 28 jours

Vos plans ont changé ? Pas de problème, vous pouvez gratuitement modifier votre réservation jusqu'à 28 jours avant votre arrivée.

Flexibilité

de paiement

Payer en plusieurs fois sans frais ? Nous n'y voyons pas d'objection ! Le premier paiement s'effectue dans les 15 jours suivant la réservation, et le montant restant est dû au plus tard 8 semaines avant votre arrivée.

Annulation gratuite

dans les 24 heures

Nous comprenons que vous ayez besoin d'un moment pour réfléchir ; vous pouvez annuler sans frais votre réservation jusqu'à 24 heures après avoir réservé. C'est très simple par le biais de Mon Roompot.