Avis

9.2

Le parc de vacances Résidence Winterberg obtient une moyenne de 9,2

Nous attachons une grande importance à l'expérience de vacances et aux commentaires de nos hôtes. C'est pourquoi nous ne montrons que les avis d'hôtes vérifiés qui ont réservé et séjourné chez nous. Ils nous ont donné leur autorisation écrite pour ce faire et n'ont été pas rémunérés. Les avis ne sont en aucun cas influencés. Les avis notés 6 ou moins sont traités manuellement et pourvus d'une réponse. C'est ainsi que nous continuons à améliorer nos services. La note moyenne est calculée à partir de 68 avis.

  • Séjour dans l'ensemble
    9.1
  • Hospitalité
    8.7
  • Informations
    8.9
  • Entretien
    8.8
  • Nettoyage
    9.1
  • Hébergement de vacances
    9.1

Voir 68 commentaires

Filtrer les avis
Nom: Francisca Legierse
Date: 12 février 2024
We zaten helaas overal zo ver vandaan dat we overal de auto voor moesten pakken, maar had natuurlijk ook beter kunnen lezen. Ik dacht, Roompot, dat is een vakantiepark dus zal wel vanalles te doen zijn maar dit staat daar los van, ik moet de volgende keer beter lezen.
Réaction de Roompot
Dag Francisca, Bedankt voor je recensie. Fijn dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten. 😊 Jammer dat je de afstanden tot de lokale voorzieningen iets te ver vond en daardoor de auto moest gebruiken. Het klopt inderdaad dat onze appartementen niet direct naast alle activiteiten liggen. We streven ernaar om een rustige omgeving te bieden waar onze gasten kunnen ontspannen, wat soms betekent dat je een klein stukje moet reizen voor bepaalde attracties. Voor een volgende keer is het misschien een idee om een fiets te huren bij het station van Winterberg, zodat je gemakkelijk de omgeving kunt verkennen zonder de auto te hoeven pakken. 😊 We hopen je snel weer te zien, hier of in een van onze vele andere Roompot-verblijven. Met vriendelijke groet, Roompot
  • Séjour dans l'ensemble
    8.0
  • Entretien
    10.0
  • Nettoyage
    9.0
  • Hébergement de vacances
    10.0
  • Hospitalité
    8.0
6
Nom: Geverifieerde gast
Date: 12 février 2024
Mooi appartement. Een probleempje werd snel en vriendelijk opgelost na een telefoontje
  • Séjour dans l'ensemble
    9.0
  • Entretien
    9.0
  • Nettoyage
    8.0
  • Hébergement de vacances
    8.0
  • Hospitalité
    7.0
10
Nom: Gera Van de Ven
Date: 9 février 2024
Verrassend mooi appartement, schoon en op een prachtige plek
  • Séjour dans l'ensemble
    10.0
  • Entretien
    8.0
  • Nettoyage
    9.0
  • Hébergement de vacances
    10.0
  • Hospitalité
    10.0
10
Nom: Noa
Date: 8 février 2024
Enorm genoten van ons verblijf! In tijden niet zon schoon appartement gezien met zon uitgebreide inrichting. Zeepjes, genoeg kookgerei, alles was aanwezig! Het uitzicht uit het appartement was fenomenaal. Afstand tot de piste was prima, afstand tot het centrum goed. We komen graag terug!
  • Séjour dans l'ensemble
    9.0
  • Entretien
    8.0
  • Nettoyage
    10.0
  • Hébergement de vacances
    9.0
  • Hospitalité
    9.0
9
Nom: Geverifieerde gast
Date: 5 février 2024
Hebben erg genoten alleen weer was 😪. Alleen maar regen. Van aankomst tot vertrek 😞
  • Séjour dans l'ensemble
    8.0
  • Entretien
    8.0
  • Nettoyage
    9.0
  • Hébergement de vacances
    9.0
  • Hospitalité
    7.0
9
Nom: Geverifieerde gast
Date: 5 février 2024
Fijn, groot appartement. Van alles voorzien en ook veel extra’s wat je verblijf nog wat leuker maakt.
  • Séjour dans l'ensemble
    9.0
  • Entretien
    10.0
  • Nettoyage
    10.0
  • Hébergement de vacances
    10.0
  • Hospitalité
    10.0
10
Nom: Ab
Date: 2 février 2024
Heerlijke plek om te genieten van winterberg met uitzicht op de piste en bobsleebaan.
  • Séjour dans l'ensemble
    9.0
  • Entretien
    8.0
  • Nettoyage
    8.0
  • Hébergement de vacances
    9.0
  • Hospitalité
    8.0
9
Nom: Geverifieerde gast
Date: 22 janvier 2024
Prachtig mooi en ruim appartement met fantastisch uitzicht. Van alle gemakken voorzien .
  • Séjour dans l'ensemble
    8.0
  • Entretien
    6.0
  • Nettoyage
    8.0
  • Hébergement de vacances
    8.0
  • Hospitalité
    8.0
8
Nom: Geverifieerde gast
Date: 14 janvier 2024
  • Séjour dans l'ensemble
    9.0
  • Entretien
    9.0
  • Nettoyage
    9.0
  • Hébergement de vacances
    9.0
  • Hospitalité
    7.0
9
Nom: Geverifieerde gast
Date: 12 janvier 2024
Super vakantie gehad in dit vakantiepark. Duidelijke instructies op voorhand gekregen, alsook de mogelijkheid om vragen te stellen. Het appartement voldeed zeker ook aan alle wensen. Het was heel fijn dat er ook aan een kinderbedje en kinderstoel werd gedacht. De enige suggestie die we hier zouden doen is ook kinderbestek en een kinderbordje/kommetje te voorzien. Locatie ook top; voldoende rust maar toch ook snel overal dichtbij.
  • Séjour dans l'ensemble
    10.0
  • Entretien
    9.0
  • Nettoyage
    8.0
  • Hébergement de vacances
    10.0
  • Hospitalité
    9.0
10
Nom: Geverifieerde gast
Date: 8 janvier 2024
Mooi appartement op een prima locatie.
  • Séjour dans l'ensemble
    9.0
  • Entretien
    9.0
  • Nettoyage
    7.0
  • Hébergement de vacances
    8.0
  • Hospitalité
    8.0
9
Nom: de Vos
Date: 8 janvier 2024
Mooi appartement, heel schoon, mooie badkamers, informatievoorziening top, aanrader we komen zeker nog eens!
  • Séjour dans l'ensemble
    9.0
  • Entretien
    9.0
  • Nettoyage
    10.0
  • Hébergement de vacances
    9.0
  • Hospitalité
    9.0
9
Nom: Geverifieerde gast
Date: 8 janvier 2024
  • Séjour dans l'ensemble
    10.0
  • Entretien
    9.0
  • Nettoyage
    8.0
  • Hébergement de vacances
    10.0
  • Hospitalité
    10.0
10
Nom: Linda
Date: 8 janvier 2024
Een top vakantie! Huisje voorzien van alles wat je npdig hebt, en blij met de kleine details, zoals handzeep gewoon aanwezig of sleetjes te leen. Zoiets maakt het dat wij ons welkom voelen in een vakantieverblijf! De sfeer en de omgeving helemaal top!
  • Séjour dans l'ensemble
    10.0
  • Entretien
    8.0
  • Nettoyage
    8.0
  • Hébergement de vacances
    10.0
  • Hospitalité
    10.0
10
Nom: Desiree de Klein-Hendriks
Date: 22 décembre 2023
Het is niet echt een vakantiepark en dat was juist het fijne: rust! Een prachtig uitzicht was ook erg fijn
  • Séjour dans l'ensemble
    9.0
  • Entretien
    9.0
  • Nettoyage
    9.0
  • Hébergement de vacances
    9.0
  • Hospitalité
    9.0
9
Nom: Geverifieerde gast
Date: 18 décembre 2023
We zijn erg enthousiast over het appartement en komen graag nog eens terug. Alles was aanwezig in het huisje, kinderstoel, bedje, afwasmiddel, handzeep, toiletreiniger en zelfs ovenbakpapier. Daarnaast was het goed schoon. Net even die kleine dingen die maken dat we het verblijf met een 10 beoordelen. 1 advies, vervang de bank in de woonkamer (app 1), de zitvlakken bladderen af, dit is jammer want de rest is zo goed in orde 👍
  • Séjour dans l'ensemble
    10.0
  • Entretien
    8.0
  • Nettoyage
    10.0
  • Hébergement de vacances
    10.0
  • Hospitalité
    10.0
10
Nom: Dirk De Taeye
Date: 25 novembre 2023
Mooie ligging, goed onderhouden appartement al zijn sommige meubels wel aan vervanging toe.
  • Séjour dans l'ensemble
    9.0
  • Entretien
    9.0
  • Nettoyage
    9.0
  • Hébergement de vacances
    9.0
  • Hospitalité
    9.0
9
Nom: Anja H.
Date: 13 novembre 2023
Wir sind völlig zufrieden.
  • Séjour dans l'ensemble
    9.0
  • Entretien
    9.0
  • Nettoyage
    9.0
  • Hébergement de vacances
    9.0
  • Hospitalité
    9.0
9
Nom: Geverifieerde gast
Date: 30 octobre 2023
We vonden appartement 10 geweldig. Waanzinnig uitzicht, lekker ruim van opzet.
  • Séjour dans l'ensemble
    9.0
  • Entretien
    9.0
  • Nettoyage
    8.0
  • Hébergement de vacances
    8.0
  • Hospitalité
    9.0
9
Nom: Elke Vaessen
Date: 27 octobre 2023
  • Séjour dans l'ensemble
    8.0
  • Entretien
    8.0
  • Nettoyage
    9.0
  • Hébergement de vacances
    8.0
  • Hospitalité
    6.0
8
Nom: Geverifieerde gast
Date: 27 octobre 2023
  • Séjour dans l'ensemble
    9.0
  • Entretien
    10.0
  • Nettoyage
    10.0
  • Hébergement de vacances
    10.0
  • Hospitalité
    9.0
10
Nom: Verifizierten Gäste
Date: 20 octobre 2023
  • Séjour dans l'ensemble
    10.0
  • Entretien
    10.0
  • Nettoyage
    10.0
  • Hébergement de vacances
    10.0
  • Hospitalité
    10.0
10
Nom: Boudewijn
Date: 15 octobre 2023
Appartement met een prachtig uitzicht en een heerlijk terras en fijne woonkamer. Goede locatie voor start van wandelingen en dichtbij de pistes. Verbeterpunt zijn de matrassen, deze zijn wat aan de zachte kant. Ik heb liever wat steviger matrassen of traagschuim matrassen.
  • Séjour dans l'ensemble
    9.0
  • Entretien
    8.0
  • Nettoyage
    8.0
  • Hébergement de vacances
    8.0
  • Hospitalité
    8.0
9
Nom: Peter Ricke
Date: 7 octobre 2023
Het is een prima park met goede en nette voorzieningen en goede service medewerkers
  • Séjour dans l'ensemble
    10.0
  • Entretien
    10.0
  • Nettoyage
    10.0
  • Hébergement de vacances
    10.0
  • Hospitalité
    10.0
10
Nom: Verifizierten Gäste
Date: 6 octobre 2023
  • Séjour dans l'ensemble
    10.0
  • Entretien
    10.0
  • Nettoyage
    10.0
  • Hébergement de vacances
    10.0
  • Hospitalité
    9.0
10
Nom: Verifizierten Gäste
Date: 2 octobre 2023
  • Séjour dans l'ensemble
    8.0
  • Entretien
    10.0
  • Nettoyage
    10.0
  • Hébergement de vacances
    9.0
  • Hospitalité
    10.0
8
Nom: Hans - Heiner Battenstein
Date: 30 septembre 2023
  • Séjour dans l'ensemble
    10.0
  • Entretien
    10.0
  • Nettoyage
    10.0
  • Hébergement de vacances
    10.0
  • Hospitalité
    10.0
10
Nom: Geverifieerde gast
Date: 26 septembre 2023
Mooi appartement met een bijzondere ligging.
  • Séjour dans l'ensemble
    8.0
  • Entretien
    6.0
  • Nettoyage
    8.0
  • Hébergement de vacances
    8.0
  • Hospitalité
    8.0
8
Nom: Geverifieerde gast
Date: 22 septembre 2023
  • Séjour dans l'ensemble
    8.0
  • Entretien
    8.0
  • Nettoyage
    8.0
  • Hébergement de vacances
    9.0
  • Hospitalité
    8.0
9
Nom: Geverifieerde gast
Date: 19 septembre 2023
Prachtig appartement, allemaal heel erg netjes, mooie grote tv en alles aanwezig wat je nodig hebt. Uitzicht was ook prachtig. Ik zou hier zeker graag terug willen komen
  • Séjour dans l'ensemble
    9.0
  • Entretien
    10.0
  • Nettoyage
    10.0
  • Hébergement de vacances
    10.0
  • Hospitalité
    7.0
10

Le prix total que vous voyez est pour deux personnes, tous frais additionnels obligatoires compris. Vous trouverez davantage d'informations dans la fenêtre contextuelle sur le prix. Nous ne pouvons afficher votre prix final qu'après avoir saisi votre groupe de voyage spécifique. Aucun droit ne peut être dérivé des prix, horaires et informations indiqués.

  • Garantie de modification jusqu'à 28 jours
  • Flexibilité de paiement
  • Annulation gratuite dans les 24 heures

Garantie de modification

jusqu'à 28 jours

Vos plans ont changé ? Pas de problème, vous pouvez gratuitement modifier votre réservation jusqu'à 28 jours avant votre arrivée.

Flexibilité

de paiement

Payer en plusieurs fois sans frais ? Nous n'y voyons pas d'objection ! Le premier paiement s'effectue dans les 15 jours suivant la réservation, et le montant restant est dû au plus tard 8 semaines avant votre arrivée.

Annulation gratuite

dans les 24 heures

Nous comprenons que vous ayez besoin d'un moment pour réfléchir ; vous pouvez annuler sans frais votre réservation jusqu'à 24 heures après avoir réservé. C'est très simple par le biais de Mon Roompot.